Recent comments

Friss Hírek

Zamparini Londonban tárgyal

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy londoni tartózkodásának célja nem más, mint a tárgyalás Paulo Dybala sorsáról.


Az egyik nápolyi rádió által megkérdezett elnök elmondása szerint az egész Dybalával való probléma nem a fiatal argentinnal kapcsolatos. Sokkal inkább az ügynökével nem jött ki igazán, és ez vezetett a szakításig.

Amikor arról kérdezték Zamparinit, hogy beszélt-e már a rivális Napoli vezetőivel az ügy kapcsán – mivel korábban megszellőztették azt, hogy az argentin csatár mégis marad a Serie A-ban – akkor annyit mondott, hogy Dybala olyan áron kel majd el, amit kevés olasz csapat tudna megengedni – ezek közül az egyik az Inter, ahol Roberto Mancini szívesen látná. Zamparini egyébként igyekezett – saját maga szerint – mindent megtenni, hogy a fiatal argentint az olasz ligában tartsa.

Bár múlt héten még a legkomolyabb kérőnek a Chelsea bizonyult, és sokan ezt látták Zamparini Londonba érkezésének céljául, most úgy tűnik, hogy lehet nem lesz ebből semmi. A mostani interjúban ugyanis nem állította, hogy kimondottan a Chelsea-vel tárgyalna. Egyéb csapat nevét pedig nem akarta elárulni.

forrás: azzurri.co.hu