Recent comments

Friss Hírek

Koraiak a hírek Pogba távozásáról

A Juventus felső vezetőségéhez tartozó Pavel Nedved nemrégiben arról beszélt, mennyire furcsállja az Öreg Hölgy óriási népszerűségnek örvendő fiatal francia tehetségének távozását firtató híreket, mivel korántsem született még döntés klubon belül Paul Pogba értékesítéséről.

 
A francia válogatott játékost folyamatosan hírbe hozzák az abszolút európai elitbe tartozó dúsgazdag klubokkal, távozását sokan egyértelmű döntésnek tekintik, és rekord összegek repkednek a különböző cikkekben.

A Juventus egykori játékosa, Emerson nemrég a sajtón keresztül továbbította tanácsát a francia futballistának, az Öreg Hölgy egykori cseh legendája pedig a sajtón keresztül kívánta felhívni a játékos iránt érdeklődő klubok figyelmét Paul Pogba szerződéses jogviszonyára.

„Folyamatosan azt hallom, hogy szinte bizonyos Paul Pogba távozása a Juventustól az idény végén.” - nyilatkozta a Cseh fúria az Avvenire munkatársának adott interjúban.

„Ezek a kijelentések rendkívül koraiak, mivel a játékosnak érvényes szerződése van. Paul huszonegyéves, és mindene megvan ahhoz, hogy a világ legjobb futballistáinak egyike legyen.

Amennyiben a későbbiekben kéri, hogy a klub elengedje, akkor majd beszélünk az ügyről.” - zárta az interjút a tőle megszokott határozottsággal a 2003-ban Aranylabdát begyűjtő támadó középpályás.

forrás: juventuz.blog.hu