Recent comments

Friss Hírek

Borinivel erősítenének

A Bologna csapata már a januári mercato során igyekezett visszaszerezni Fabio Borinit, akkor ez nem sikerült, de nem tettek le róla.


Borini a bolognai csapat ifiakadémiáján nevelkedett, majd onnan került a Chelsea-hez. 

Az angol csapat U18-as keretében dolgozott először Brandon Rodgers keze alatt, aki később a Liverpoolhoz is magával vitte a fiatal olasz csatárt. Közben persze Borini megjárta Olaszországot is: a Parmában csak csere volt, de a Romábaneltöltött idénye olyan jól sikerült, hogy Prandelli a 2012-es Eb-re is behívta őt.

Borini azonban nem találta meg a számítását a vörös liverpooli csapatnál. A tavalyi szezon alatt kölcsönben szerepelt a Sunderlandnél, idén azonban maradt a Liverpoolnál, de nem igazán tudja beverekedni magát a kezdőbe. Ebben a szezonban mindösszesen háromszor kezdett, egyszer volt eredményes és egy gólpassz fűződik a nevéhez.

A 23 éves olasz azonban úgy tűnik, hogy váltani sem szeretne – legalábbis Angliában -, mivel a legutóbb a Sunderland érdeklődését utasította vissza. Hogy ez mennyire befolyásolja azt, hogy a jelenleg Serie B-s csapatnak mennyi esélye van, azt nem lehet tudni. 

Mindazonáltal a Bologna technikai igazgatója, Pantaleo Corvino nem tett le róla, és legutóbbi beszélgetésük alkalmával abban egyeztek meg, hogy a nyár közeledtével fognak még erről a kérdésről beszélni.

forrás: azzurri.co.hu