Recent comments

Friss Hírek

Verratti: Visszalépés lenne a PSG után a Juve

A Paris Saint-Germain ifjú titánját, Marco Verrattit többször összeboronálták a Juventusszal, ám az olasz válogatott középpályás Párizsban képzeli el jövőjét.


A 21 éves középpályás 2012-ben igazolt a PSG-hez, amely 12 millió eurót fizetett érte a Serie B-s Pescarának. Értéke azóta majdnem megduplázódott a transfermarkt.de szerint, a szakportál 20 millió euróra árazta be. 

Verratti tavaly nyáron 2018-ig hosszabbított Párizsban.

Verratti 2012-ben bemutatkozott az olasz nagyválogatottban. Az itáliai labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége még egyetlen meccset sem játszott a Serie A-ban, és ez aligha változik a jövőben. 

"Gyerekként rajongtam a Juventusért, de jelenleg boldog vagyok Párizsban. Végtére is, a PSG-nél valósul meg az egyik legnagyobb projekt a világon. Ha most a Juventushoz igazolnék, az visszalépés lenne a karrieremben. Párizsban minden körülmény adott arra, hogy a következő években minden trófeát megnyerjek a csapattal" - nyilatkozta Verratti a L’Equipe-nek.

A középpályás tavaly megnyerte a Ligue 1-et a PSG-vel, a csapat most is vezeti a tabellát, előnye öt pont a Monaco előtt, és egy meccsel kevesebbet játszott a hercegségieknél.

forrás: hatharom.com