Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Készen állunk a harcra

Clarence Seedorf, a Milan vezetőedzője úgy véli, hiába kaptak ki hazai pályán az Atlético Madridtól, a párharc még nyílt, és a siker érdekében, a pozitív hozzáállás jegyében úgy készülnek a kedd esti madridi labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre, mintha nem veszítették volna el az első mérkőzést.


„A párharc még nem lefutott. Lehet, hogy előnyben vannak, de mi arra treníroztuk a lelkünket, hogy egyenlő állásból indul a harc – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Clarence Seedorf, a Milan vezetőedzője. – Náluk Diego Costa, nálunk Mario Balotelli kiemelkedő futballista, de nem csak rajtuk fog múlni a meccs kimenetele. Sokszor megnéztük az Atléticót, csapatként is roppant nagyra tartjuk a spanyolokat, szóval figyelni fogunk mindenkire, így természetesen David Villára is, aki szerintem kulcsfontosságú láncszem."

Seedorf tudja, hogy óriási csata vár rájuk, és annak ellenére, hogy a legutóbbi két olasz bajnokiján szerzett gól nélkül veszített a csapata (akárcsak az Atlético ellen), bízik abban, hogy a támadójáték ezúttal eredményes lesz.

„Gólokat kell szereznünk, és az első meccs alapján vélelmezzük, hogy lesz rá lehetőségünk – reménykedik a holland szakember. – Az európai kupapárharcokban az az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy ha az első meccset el is veszíted, van egy lehetőséged a javításra. Itt a remek alkalom, hogy egy bravúros fordítással történelmet írjunk. A hangulat bizonyára kiváló lesz a stadionban, éppen olyan, ami jó játékra ösztönöz egy futballistát. Készen állunk a harcra."

forrás: NSO