Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Az eredmények idővel jönni fognak!

Mint ismert, a Milan vasárnap este hazai pályán fogadta a Juventust. 


A mérkőzés végeredménye 2-0 lett a vendégeknek.

 Íme a nyilatkozatok:

CLARENCE SEEDORF: “A mérkőzés vége nagyon látványos volt. A szurkolóink fantasztikusak voltak, mint mindig. Sajnálom, hogy így alakult az eredmény. Remélem, hogy az ilyen remek produkciók pozitív eredménnyel is fognak járni. A mérkőzést követően csalódottságot láttam a játékosok szemében. A helyes úton vagyunk. Sok fejlődést látok és optimista vagyok a jövőt illetően. Emanuelson? Jól játszott, sokat segített a csapatnak. Szükségünk van rá. Az eredmények idővel jönni fognak!”
 
“A vereség ellenére azt mondom, hogy nagyon jól játszottunk. Tudtuk, hogy kiváló csapattal találkozunk, de igyekeztünk semlegesíteni az erősségeiket. A meccs előtt azt hangoztattuk, itt a lehetőség, hogy bebizonyítsuk, jó úton járunk. Az Atlético Madrid és a Sampdoria ellen is jól ment a játék, ez önbizalommal tölt el bennünket. Egy tank. Muszáj megdicsérni azt a csapatot, amely a szezon egészében demonstrálni tudja az erejét. Tévez jelentette a különbséget, megmutatta, hogy világklasszis játékos”.

 RICCARDO MONTOLIVO: “Kiábrándító, hogy most vereségről kell beszélnünk egy ilyen jó teljesítmény után. Megérdemeltük volna, hogy megszerezzük a vezetést az első félidőben, ehhez képest kaptunk egy gólt és egy gólos hátrányba ért végez a játékrész. Nehéz, de folytatnunk kell a munkát és ezt az utat kell járnunk. Folytonosságot keresünk az eredményeinkben. Ha nem nyerünk, nyilvánvalóan ki kell javítanunk a hibáinkat. Úgy gondolom, hogy nagy mérkőzést játszottunk. A játékuk a második félidőre kissé visszaesett. Minden bizonnyal még javulnunk kell bizonyos helyzetekben. Nehéz arról beszélni, hogy kikaptunk, amikor nem érdemeltünk vereséget. Most válogatott mérkőzés lesz Spanyolország ellen. Kemény mérkőzés lesz. Ezt követően jöhet az Udinese”.

GIAMPAOLO PAZZINI: “Nagy intenzitással kezdtük a mérkőzést, hogy megnehezítsük az ellenfelünk dolgát. Megpróbáltam mindent beladni, hogy segítsek a csapatnak. Egyrészt elégedett vagyok a saját teljesítményemmel, de csalódott vagyok a vereség miatt. A maszk? Nem túl kényelmes, még meg kell szoknom. Nagyon rosszul lehet benne látni”.

ADRIANO GALLIANI: “Beszéltem az elnökkel néhány pillanattal ezelőtt: a csapat fejlődik. Azt hiszem, hogy megváltozott a mérkőzés, amikor Poli elhagyta a játékteret. Taktikailag Poli kulcsfontosságú volt. Az eredmény csalódás, hisz az egész első félidőben fantasztikusan játszottunk. Nem jó érzés így elveszíteni egy mérkőzést. De sajnos a futball ilyen. Még Agnelli is elismerte, hogy az első félidőben uralta a játékot a Milan. A csapat ugyanazon a szinten játszott, mint a Juventus. Emanuelson? Jól teljesített. Remek csapatunk van. A szurkolók is látják, hogy a csapat egyre jobban teljesít és ez a valóság. Várjuk El Shaarawy és Balotelli visszatérését. Kemény csata lesz Madridban. Jó mérkőzést játszottunk és Pazzini szerepe fontos volt. Kicsit szomorú vagyok a vereség után, de jól játszottunk. Előre kell lépnünk. Nincs értelme a liga pozícióról beszélni, majd májusban meglátjuk. A Juventus játékosai láthatták, hogy nincs nagy különbség a két csapat között és nem hiszem, hogy a két csapat jelenlegi pozíciója tükrözi a valóságot. Ezzel a csapattal fogunk játszani a következő idényben is. Megmutattuk, hogy képesek vagyunk versenyezni a Juventusszal”.

forrás: acmilan.hu