Recent comments

Friss Hírek

Sassuolo: Di Francesco visszatér

Január végén küldték el Eusebio Di Francescót, a Sassuolo edzőjét: akkor mindössze 1 pontra volt az újonc csapat a bent maradó helyekről, Di Francescót pedig Alberto Malesani váltotta – ám most úgy áll a helyzet, ismét helyet cserél a két edző.


Már-már Maurizio Zamparinire hajaz a Sassuolo elnökének döntése: a szicíliai csapat elnöke híres a sokszor megmagyarázhatatlan edzőcseréiről. 

A neroverdi Malesanival nem hogy megindult volna, hanem még hátrébb lépett: annak ellenére, hogy a téli átigazolási időszak alatt számos jól csengő név érkezett a csapathoz, az utóbbi 5 bajnokiját kivétel nélkül elvesztette a Sassuolo, sőt, január 12. óta nem szerzett pontot a Sassuolo – ennek köszönhetően visszacsúszott az utolsó helyre, és már 4 pontra van a bent maradó helyektől.

Malesani nem tudott javítani az eredményeken ; a reggeli hírek szerint pedig ezt meg is elégelték a Sassuolónál, és megköszönik eddigi munkáját – azonban nem ismeretlen arc fog visszatérni a neroverdihez, hiszen Eusebio Di Francesco visszatér ; a feljutást kiharcoló edző úgy tűnik, megkapja az esélyt arra, hogy a megerősített kerettel kiharcolja a bent maradást.

Di Francesconak rögtön egy nagyon fontos meccsen kell bizonyítania: hétvégén a 22 pontos Bologna otthonába látogatnak, ha azt a meccset is elveszítené a Sassuolo, akkor egy riválissal szemben már nagy hátrányba kerülne…

forrás: azzurri.co.hu