Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Nem sajnálom a végeredményt

Annak ellenére, hogy a Roma csak döntetlenre volt képes az Inter ellen hazai pályán, a francia tréner nem sajnálja a végeredményt.

 
"Egy igen minőségi csapattal találtuk magunkat szemben, ezért a hozzáállásunk is változott kicsit, aztán a második játékrészben már alkalmazkodtunk ehhez és számos gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki."

"Ez a döntetlen jó eredmény, mindenképpen pozitív, nyerni akartunk, ezért nem sajnálom a végeredményt. Elég sok a sérültünk jelenleg és reméljük, hogy mihamarabb felépülnek és visszatérnek."

"Ezért nem játszott Miralem Pjanic sem kezdőként, mert kb. 50%-os állapotban van, de bátran pályára lépett akkor, amikor a csapatnak szüksége volt rá."

Daniele De Rossi komoly eltiltásra számíthat, miután a felvételeken látszik, hogy megütötte Mauro Icardit, de a másik oldalon Juan Jesusra is hasonló várhat, miután ő Romagnolit ütötte meg.

"Nem láttam, hogy mi történt. A legfontosabb, hogy a szabályok tiszták legyenek, ami most nem nagyon jellemző. Rossz volt látni a lelátót, hogy mennyire üres volt, ráadásul ezt a meccset világszerte közvetítették és elég rossz benyomást nyújtott az olasz labdarúgásról." 


forrás: asroma.hu