Recent comments

Friss Hírek

Roma: Új pozíció és új vezető a farkasoknál

A Roma új pozíciót hozott létre a kereskedelmi igazgató személyében és a posztra Sean Barrort nevezte ki.

 
A Roma  még szerdán hozta napvilágra a hírt, miszerint Barror lesz a klub új kereskedelmi igazgatója, aki többek között a Roma kereskedelmi műveleteiért, köztük az üzleti fejlesztésekért, az eladásokért, a szponzorizációs dolgokért, a jegyeladásokért, a kiskereskedelemért és az engedélyeztetésekkel kapcsolatos feladatokért lesz felelős.

Barror a Roma előtt dolgozott a Raptor Sports Properties-nél, valamint a Madison Square Gardennél és a Boston Celticsnél.

"A célunk mindig tiszta és egyértelmű volt, szeretnénk a Romát a világ egyik legnagyszerűbb futballklubjává tenni. Sean Barror kinevezésével jelentős lépést tettünk előre annak érdekében, hogy elérjük a célunkat. Bízom benne, hogy a Roma szurkolók szerte a világban csatlakoznak hozzám és szeretettel fogadjuk Seant a csapatunkban."- mondta Pallotta.

Barror is mondott pár szót a kinevezésével kapcsolatban.


 
"Már a Raptor Sports-nál is elkötelezettje voltam a Romának, de most, hogy itt vagyok, megértem és tisztelem azokat az elvárásokat, amiket a Roma támaszt. Vezető csapatként a Serie A-ban a Romának hatalmas lehetősége van arra, hogy a világban is vezető klubbá váljon és nemzetközileg is elismert csapat legyen."- mondta Barror. 


forrás: asroma.hu