Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A Dortmund védőjével erősítenének

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus komolyan fontolgatja, hogy nyáron lépéseket tesz a Borussia Dortmund védőjátékosának, Mats Hummelsnek a leigazolása érdekében.

 
A zebracsíkos csapat védelme jelen pillanatban is erősnek tekinthető, azonban Antonio Conte úgy véli, hogy szükség volna arra, hogy a klub egy újabb minőségi védőjátékossal bővítse a keretet, s mindez főként a Bajnokok Ligája szereplés során adatna plusz opciókat. 

Az Öreg Hölgy vezetősége tisztában van azzal, hogy a német válogatott játékosa nehezen mozdítható, hiszen vételára 20-25 millió euro körül mozog, ráadásul más klubok, köztük a Barcelona is élénken figyelik Hummels teljesítményét.

Antonio Conte mester a dortmundi védő nagy rajongója, így a Juventus készen állhat arra, hogy rohamot indítson a 25 esztendős játékos leigazolása érdekében.

Mats Hummels a Bayern München akadémiáján nevelkedett, s onnan igazolt a nagy rivális Borussia Dortmund csapatához 2008 januárjában, azóta pedig Európa egyik legkeresettebb középhátvédjévé nőtte ki magát.

forrás: juventuz.blog.hu