Recent comments

Friss Hírek

Pogba: Olykor nagy áldozatokat kell hozni

A Juventus középpályása, Paul Pogba egy exkluzív videó chaten keresztül beszélt a Juventus szurkolókkal, ahol elmondta, egyszer meg szeretné nyerni az aranylabdát, habár tudja ez nem lesz könnyű feladat.


A 20 éves középpályást nagymértékben motiválják az őt körül vevő játékosok is a jobb teljesítményre, mint például Gigi Buffon, Andrea Pirlo és Arturo Vidal.

Mi a siker kulcsa?

„Hogy mitől különleges a Juventus? A nagyszerű játékosaitól, mint Buffon, Vidal, Pirlo és a többiek. Boldog vagyok, mert egy csapatban játszhatom velük, ők Olaszország legjobbjai, és hogy én is közéjük tartozhassak, tőlük kell tanulnom.”

Ki van a legnagyobb hatással rám?

„Buffon. Ő egy olyan személyiség, aki a rengeteg tapasztalatával és tudásával tudja, hogyan lehet hatni a pályán lévő emberekre. Továbbá ott van az edzőnk, aki mindig győzni akar, és ez nagymértékben hatással van az egész klubra is. A csapatnál mindig mindenki éhes a győzelemre, és ez az igazi ereje a Juventusnak.”

A Juventus Stadium?

„A legjobb stadion ahol valaha játszottam, nagyszerű hangulata van. Egyik legemlékezetesebb mérkőzésem, amikor a Bayern ellen játszottunk itthon és akkor igazán éreztük, hogy minden egyes szurkoló mögöttünk áll.”

A legjobb mérkőzésünk?

„A személyes kedvencem a Roma elleni mérkőzés. Mind nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, jó lenne mindig ilyen jól játszani. Meg volt a kellő győzni akarásunk, ami a sikerhez kellett.”

Hogy lehetek még jobb?

„Minden téren fejlődnöm kell még. Fontos, hogy keményebb legyek, és a passzaimon is van még mit javítanom. Ki kell használnom a magasságom adta előnyömet, hogy több gólt szerezhessek fejjel. A célom az, hogy megnyerjem az Aranylabdát. Ehhez minden tőlem telhetőt meg fogok tenni. Én mindent azért csinálok, hogy jobb lehessek. Olykor nagy áldozatokat kell hozni, de remélem, egy nap majd valóra válik az álmom.”

forrás: juventushungary.hu