Recent comments

Friss Hírek

De Sanctis: Nagyon sajnálom Strootmant

A Roma kapusa nagyon sajnálja, ami Kevin Strootmannal történt, akire a Roma a térdsérülése miatt hosszú ideig nem számíthat.

 
"Nagyon sajnálom Kevint, hiszen éppen a karrierje egyik legjobb szakaszában volt és akár egy nagyon jó VB szereplés is összejöhetett volna neki."- sajnálkozott De Sanctis.

"Ennél nagyobb csapás nem is érhette volna, egy ilyen sérülés sosem jön jókor, de legalább a szezonnak hamarosan vége, utána pedig 3 hónap szünet következik, ezért sok ideje lesz a felépülésre és nem hagy ki annyira sokat."

"A helyettesítése? De Rossi jelenleg eltiltását tölti, viszont a vasárnap csereként beállt Taddei teljesítménye túlnyomórészt pozitív volt. Reméljük, hogy a szezon vége felé közeledve mindenki hozzáteszi a magáét és a csapat meg tudja erősíteni a helyét a második helyen."

Sokan úgy vélik, hogy a csapat gyengélkedése és Totti hiánya között összefüggés van.

"Nem lövünk annyi gólt, mint régebben, de szerintem ez csak pillanatnyi állapot és van még 12 meccsünk, hogy bebizonyítsuk, tudunk gólt, gólokat szerezni. A nyomás nem csak a csatárokat terheli, hiszen gólokat középpályások és védők is szerezhetnek, aztán ha nem nyersz, akkor még lehet 0:0 is az eredmény. Francesco hamarosan visszatér és ez pozitívum, hiszen támadásban nagyon fontos munkát végez, ő sokkal könnyebben kezeli a nyomást és biztos vagyok benne, hogy mostantól május 18-ig minden simább lesz." 


forrás: asroma.hu