Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Reina mégis szeretne visszatérni a Liverpoolba

Brendan Rodgers, a Liverpool menedzserének korábbi állításával ellentétben visszatérhet a Vörösökhöz Pepe Reina.


"Pepe már elköszönt tőlünk egy levélben" - mondta néhány hete Rodgers a kapusról, aki azonban nem zárja ki, hogy visszatérjen még a Liverpoolba. 

Annak ellenére sem, hogy a Napoliban fixnek tűnik a helye, és a Vörösök állítólag olcsón odaadnák őt végleg az olaszoknak.

"A Liverpool nyáron igazolt egy másik kapust, nekem pedig megmondták, hogy szívesen kölcsönadnának. Furcsa volt, de nem sajnálom. Mindig vannak hullámok egy karrierben, és talán az utóbbi két és fél évben, a különböző edzők alatt nem voltam olyan jó, mint Rafa idejében. De azért szerintem rossz sem voltam. De nincs zárva a kapu a Liverpoolhoz. A menedzser nemrég ezt mondta, de még két év hátravan a szerződésemből" - nyilatkozta Reina, akinek nagy szüksége volt a kölcsönszerződésre, hogy ott lehessen a nyári világbajnokságon a spanyol válogatott kerettagjaként.

Valószínűleg meg is kapja majd a lehetőséget, hiszen Vicente Del Bosque a múlt héten, az olaszok elleni felkészülési mérkőzésre is behívta. Így nyártól akár kétszeres világbajnoknak is mondhatná magát a hálóőr, habár a fogadóirodák most nem a címvédő spanyolokat tartják a legnagyobb esélyesnek az aranyéremre.

forrás: hatharom.com