Recent comments

Friss Hírek

Zoff: A Juve és a Roma más szinten vannak

A korábbi kapus úgy véli, hogy a két csapatnak nincsen ellenfele az első helyekért való küzdelemben köszönhetően a minőség hiányának, ami a Serie A-ban tapasztalható.


Az olasz legenda Dino Zoff hangot adott abbéli aggodalmának, hogy a Serie A mezőnyében nincs versenyhelyzet és a Juventus-Roma duó egy teljesen más szinten van a többi riválissal szemben.

A tradicionálisan erős olasz csapatok, mint a Milan, Inter és a Lazio csak szenvednek ebben a szezonban, míg a Napoli 15 pont hátrányban van a Juventus mögött.

„A Juventus nagyszerű futballt játszik. A Rómával együtt nem nagyon akad számukra igazi versenytárs a bajnokságban” – nyilatkozta Zoff.

„A Roma megnyerte az első tíz mérkőzését, míg a Juventus egészen 12 győzelemig menetelt sorozatban. Azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ez eléggé szokatlan. A kisebb csapatok hébe-hóba képesek felfordulást okozni, de véleményem szerint ennek a versenyhiánynak az egyetlen haszonélvezője a címvédő.”

„Persze a Juventusnak nagyon szilárd a védelme. Mindegyikőjük remek játékos és Antonio Conte a megfelelő mentalitással látja el őket és helyenként nagyon szórakoztató futballt játszanak.”

forrás: juventushungary.hu