Recent comments

Friss Hírek

Milan: Balotelli az Arsenalban?

Az olasz sajtó szerint az Arsenal 30 millió eurós ajánlattételre készül az AC Milan csatáráért, Mario Balotelliért.


A hírek szerint a Puma támogatná meg anyagilag az átigazolást. A sportszergyártó a 2014-2015-ös szezontól szponzorálja az Ágyúsokat. 

Mario Balotelli is a Puma kliensei közé tartozik, azaz a cég két legyet ütne egy csapásra. A Sport Mediaset azt is tudni véli, Arsene Wenger már találkozott a csatár ügynökével, Mino Raiolával, hogy megindítsa a tárgyalásokat.

Az olasz válogatott támadóval kapcsolatban az utóbbi hónapokban többször felmerült, hogy klubot vált, elhagyja a milánói vörös-feketék süllyedő hajóját. Főleg egy másik londoni gárda, a Chelsea került képbe, "SuperMario" nemrég elmondta, szívesen dolgozna ismét együtt José Mourinhóval. 

Tény, a 23 esztendős csatár a Milannal nincs versenyben trófeákért, egyelőre arra is kevés az esély, hogy a vörös-feketék ott lesznek a következő szezonban a nemzetközi porondon. Ugyan az Arsenal nem nyert nagy címet 2005 óta, a Bajnokok Ligája-mezőnyéből nem hiányzik, és a mostani idényben a bajnoki címért harcol a Premier League-ben, ami utat nyithat a felemelkedésnek.

forrás: hatharom.com