Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Quagliarella nem lett száműzve

Beppe Marotta tagadta a hírt, miszerint Fabio Quagliarella száműzve lett a Juventus keretéből. 


A klubvezető szerint a játékos pusztán megbetegedett.

A Sky Sport Italia úgy értesült ma délután, hogy az egykori Napoli játékos gyakorlatilag már nem tagja keretnek, miután több alkalommal is különedzett csapattársaitól.

„Ez nem igaz” – mondta a torinóiak általános igazgatója az ANSA hírügynökségnek. „Azért edzett edzőteremben, mert influenzás, de hamarosan vissza fog térni a többiekhez. Sohasem száműztük őt, hiszen nincs rá okunk.”

Ezen pletyka azután kapott szárnyra, hogy a Juventus nem nevezte a játékost az Európa Liga tavaszi küzdelmeire. Emellett egy olyan hír is napvilágot látott, amely szerint Quagliarella nem az Öreg Hölgynél fejezi be a szezont, hanem a Marcello Lippi által irányított kínai Guangzhou Evergrande csapatához szerződik. A kínai átigazolási időszak még tart, így a játékos mindenféle akadály nélkül oda szerződhet.

A futballista ügynöke, Beppe Bozzo szerint kliense több tiszteletet érdemelne. 

Marotta pedig a következőket mondta a kijelentéssel kapcsolatban:

„Nem hiszem, hogy egy játékos ügynökének, vagy bármely képviselőjének joga lenne egy klub technikai döntéseit kritizálnia, meglátásom szerint Bozzo nyilatkozata nem volt helyén való. Quagliarella a mi játékosunk és mindig nagyra értékeltük a csapatért tett munkáját. A nemzetközi versenyek szabályai miatt balszerencsés döntéseket voltunk kénytelenek meghozni. Az UEFA listáról való lemaradása nem a tiszteletlenség jele, mert egyáltalán nem az és mindezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy tájékoztattuk a játékost a döntés meghozatala előtt.”

forrás: juventushungary.hu