Recent comments

Friss Hírek

Lotito: Hernanes kérte a távozását

A Lazio elnöke, Claudio Lotito ma reggeli nyilatkozatában felfedte Hernanes Interhez történő távozásának okát, mely szerint a fővárosi klub bizony szerette volna megtartani a brazil játékmestert, ám végül a 28 éves labdarúgó bejelentette távozási szándékát, innentől kezdve pedig felesleges is lett volna bármiféle akadályt görgetni a transzfer elé.



„A játékos kérte a távozását. Mi tehettem volna? Nem tarthatunk meg júniusig egy olyan játékost, aki nem érzi itt jól magát. Hernanesnek volt egy megállapodása az Interrel, és ő menni akart. Ő úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését velünk (2015. június 30. – szerk.), de ennek ellenére én továbbra is nagyra tartom őt, mint embert. Nem beszélve a gazdasági szempontokról. Van egy világos terv a fejemben a jelenre és e jövőre nézve. Jelenleg is sok fiatal játékos van a keretünkben, köztük Keita, aki nagy erősége lehet a csapatunknak. A Lazio egy olyan klub, amely figyelembe tartja a gazdasági fair-play szabályait. Már egyáltalán nem igaz az, hogy azok a klubok a nyertesek, akik a legtöbbet költik a piacon. Már tíz éve ezt vallom.” – mondta a Biancocelesti elnöke Hernanesről és a klub anyagi gazdálkodásáról, végezetül a presidente kitért a januári átigazolási piac történéseire.

„Quagliarella a Juventusnál akart maradni, míg a Parma elnöke, Tommaso Ghirardi által felajánlott Biabiany ügyében megállapodtunk, majd a játékos visszautasított egy egészen pazar ajánlatot.” – magyarázta a mercato utolsó pillanatiban befuccsolt üzletek okait Lotito.

forrás: azzurri.co.hu