Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Tévez a Chelsea radarján?

A Chelsea trénere, José Mourinho sokkoló lépésre szánta el magát – állítja a Sports Direct News. 


Az egykori argentin válogatott támadó a Manchester Citytől igazolt Torinóba a nyár folyamán, ahol kiválóan teljesít, ezzel pedig úgy tűnik, hogy Mourinho egyik legfőbb nyári célpontjává vált, és minőségi előrelépést szeretne eszközölni a kékek csatársorában. 

A kameruni válogatott Samuel Eto’o csak egy éves szerződést kötött a klubbal, míg Demba Ba és Fernando Torres nem tudta meggyőzni a „Special One”-t, amely ahhoz vezetett, hogy a londoniakat számos nagy névvel összefüggésbe hozták az elmúlt hetekben.

Könnyen előfordulhat, hogy mindhárom játékos távozik a Stramford Bridgeről a szezon végén, a Chelsea így fontolgatja Tévez leigazolását – rajta kívül még Diego Costa, valamint Radamel Falcao képezik a klub „sztárcéljait.”

Carlitos korábban fegyelmi problémákkal küzdött a Premier Leagueben, de még mindig a világ egyik legjobb csatárának tartják, és úgy tűnik 30 évesen ért el a pályafutása csúcsára. 

A Juventusnak döntéseket kell hoznia a csatársor szűkítését illetően, ugyanis jelenleg telt ház van a rekordbajnoknál: Tévez mellett Pablo Osvaldo, Fernando Llorente, Fabio Quagliarella és Mirko Vucinic is Antonio Conte rendelkezésére áll.

forrás: Juventusfc.hu