Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Quagliarella kimaradt az EL keretből

A Juventus nyilvánosságra hozta 23 fős keretét mellyel elindul az Európa Ligában. Antonio Conte mester azonban Fabio Quagliarellát nem nevezte a kupasorozatba.


A Tuttosport szerint Conte mester csalódott Quagliarellában és Giovincoban a Roma elleni olasz kupamérkőzésen nyújtott teljesítményük miatt és azért ragaszkodott Osvaldo leigazolásához. 

Quagliarellának a januári átigazolási időszakban komoly ajánlata volt a Lazio-tól, azonban ő kijelentette, hogy az idény végéig nem hajlandó elhagyni a torinói klubot. Mivel jelenleg 6 támadó is van a keretben, így Conte mester feleslegesnek tartotta Quagliarellát nevezni az Európa Ligába.

„Azt kérdezik tőlem, hogyan fogadta? Hát,... nem túl jól” – reagált a hírre Giuseppe Bozzo a játékos ügynöke. „Fabio több tiszteletet érdemel azok után, hogy mennyit tett a Juventusért. De ő mindig csendben volt és ebben a helyzetben sem fog panaszkodni. Az ő góljainak köszönhette a Juventus tavaly, hogy tovább ment a BL csoportból. Sokat kapott a Juvétól, de sokat is adott. Ha ez egy fajta büntetés, amiért nem igazolt el januárban, akkor nagyon sajnálom. Ő azért akart itt maradni, mert adni akar a csapatnak és hozzá akar járulni a Juventus sikereihez.”

Az UEFA-nak leadott hivatalos keret:

Kapusok: Buffon, Rubinho, Storari

Védők: Barzagli, Bonucci, Caceres, Chiellini, Lichtsteiner, Ogbonna, Peluso

Középpályások: Asamoah, Isla, Marchisio, Pepe, Pirlo, Pogba, Padoin, Vidal

Csatárok: Giovinco, Llorente, Osvaldo, Tévez, Vucinic.

forrás: juventushungary.hu