Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Portóból erősítenének

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen az FC Porto középpályásának, Fernandónak. 


Ugyan a téli átigazolási időszak csupán napokkal ezelőtt zárult le, a torinói klub szakmai stábja már most a azon dolgozik, hogy a következő szezonra tovább erősítse a bajnoki címvédés felé robogó csapatot.

A legújabb pletykák szerint úgy tűnik, hogy Andrea Pirlo, Paul Pogba és Fernando Llorente leigazolását követően, a Juventus újabb ingyen igazolható célpontot talált, hiszen a brazil középpályás készen áll arra, hogy nyáron, szerződésének lejártával, továbbálljon a portugál csapattól.


A zebramezes klub bízik abban, hogy Fernando esetleges érkezésével tovább erősödhet a verseny a középpályás helyekért, különösképpen, ha a gyengébb formát mutató Claudio Marchisio távozik a nyár folyamán.

A 26 esztendős Fernando, aki portugál útlevéllel is rendelkezik, 2007 óta áll az FC Porto alkalmazásában, s mindeddig 133 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, melyeken két találatig jutott.

forrás: juventuz.blog.hu