Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Pirlo kész aláírni új szerződését

Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus karizmatikus középpályása, Andrea Pirlo közel áll ahhoz, hogy szignózza új kontraktusát a torinói óriásokkal.

 
A játékos jelenlegi szerződése az idény végével hatályát veszti, ami miatt több találgatás is napvilágot látott arra vonatkozóan, hogy Pirlo elhagyja az Öreg Hölgyet.

Úgy tűnik azonban, hogy a spekulációk nem voltak megalapozottak, hiszen az olasz lap azt állítja, hogy a 34 éves középpályás kész egy új, két éves szerződést aláírni a Bianconerivel.


Lehetőségeinek számbavétele után Pirlo tehát úgy döntött, hogy marad a Juventusnál, s segíti csapatát, hogy a hazai dominancián túl a Bajnokok Ligájában is sikereket érjenek el.

Az olasz válogatott játékmester 2011 nyarán ingyen érkezett a rivális AC Milan gárdájától, mely transzfer jó üzletnek bizonyult, elnézve Pirlo teljesítményét és sikereit Torinóban.

Pirlo eddigi fekete-fehér "regnálása" alatt 85 fellépésnél tart zebramezben, s ezeken a találkozókon 11 gólt, valamit 22 gólpasszt jegyez.

forrás: juventuz.blog.hu