Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A Chievo elleni keret

Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli, és Mirko Vucinic neve sem szerepel a Juventus Chievo elleni bajnoki mérkőzésére nevezett keretében.




Mint ismert, Vucinic a héten kisebb térdsérülést szedett össze, míg Barzagli és Chiellini is sérüléssel bajlódik. Daniel Osvaldo annak ellenére került be a keretbe, hogy a héten betegséggel küszködött. Fabio Quagliarella pedig ismét kerettag.

A Chievo nyeretlenségi szériája a múlt héten 3-0-ra elvesztett Udinese elleni mérkőzéssel már nyolcra növekedett. A trénerük, Eugenio Corini szerint az Udinese ellen szépen helyt állt a csapata egészen az 55. percig, amikor is Di Natale betalált, ezzel megtörve a Chievót. Annak ellenére, hogy a Chievo a 17. helyen áll,– 1 egységre a kieső zónától – sikerült az Intertől és a Napolitól is pontot rabolniuk, igaz mind a kétszer is csak egy-egy ponttal gazdagodtak.

A Chievo szinte képtelen az elmúlt időszakban a hálóba találni, hiszen a nyeretlenségi szériájukban mindössze négyszer tudtak gólt szerezni. Az idényben eddig 23 meccsen szerezett 16 találatukkal a Cataniával holtversenyben, az utolsó helyen állnak a szerzett gólok tekintetében. Ugyanakkor a 32 kapott góljukkal a tabella középső harmadában helyezkednek el. Ebből a statisztikából is látni, hogy a támadó szekciójukat illetően igen nagy gondban vannak.

Az eltiltott Bostjan Cesar és a megsérült Adrian Calello biztosan kihagyja majd a vasárnapi Juventus elleni találkozót. Dario Dainelli és Leandro Paredes pedig reméli, hogy bizonyíthatnak a csapatban.

A Chievo még nyeretlen a zebrák otthonában. Eddigi tíz mérkőzésükből a Juventus hétszer győzött és három alkalommal született döntetlen.

A keret:
1 Buffon
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
10 Tévez
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
18 Osvaldo
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho

forrás: juventushungary.hu