Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Revansot szeretnénk venni az őszi vereségért







A Roma mestere szeretne revansot venni az őszi vereségért és reméli, hogy a csapat ott folytatja, ahol szerdán abbahagyta.

"A Fiorentina nehéz időszakon megy keresztül, viszont a legutóbbi idegenbeli meccsükön megverték a Milant, ezért nagyon oda kell figyelnünk."- kezdte a sajtótájékoztatót Enrique.

"Természetesen tartok a Fiorentinától, hiszen ők nem számoltak azzal, hogy olyan játékosokkal, mint Jovetic, Montolivo és Vargas majd a kiesés ellen kell küzdeniük. Szükségük van a pontokra a biztos bentmaradáshoz és emiatt kell nekünk nagyon tartani tőlük."

Az őszi mérkőzésen a Fiorentina sima 3:0-ás győzelmet aratott és azon a mérkőzésen Juan, Krkic és Gago is piros lapot kapott.

"Az az este plusz motivációt jelenthet. Azon a meccsen a kiállítások ellenére mi a saját mérkőzésünket játszottuk. Megértem, hogy a szurkolók mérgesek lesznek egy-egy vereség után, de nekünk szükségünk van a szurkolóink támogatására és szerencsére azért végig kitartanak mellettünk. Az természetes, hogy vannak elégedetlenkedők, de köszönöm a többiek támogatását."

"Csináltunk szép dolgokat, különben nem lennénk még mindig harcban a BL-t érő harmadik helyért. Nagyon ingadozó a formánk és ezzel tisztában vagyunk, ezért szeretnénk ezen javítani."

"Ami Tottit illeti, ő olyan játékos, aki keveset beszél, viszont a pályán követendő példa, ami sokkal jobb. Nagyon fontos az, amit a többieknek mutat. A fizikai kondíciója még nem a legjobb, de az Udinese ellen így is csodálatos meccset játszott."

"Marquinho sokkal jobban teljesít annál, mint amit előzetesen vártunk. Nagyon jól le tudja rázni az emberét és gyorsan üres területre tud futni támadáskor és még azt nem is látták, hogy mennyire erős a lövése. Edzéseken mindig érdeklődik a hibái iránt és hogy miben tudna javulni. Mindannyian nagyon örülönk Marquinhonak, mert nagyon jó igazolás volt." 



asroma.hu