Recent comments

Friss Hírek

Conte: Mindent beleadtunk





Antonio Conte vezetőedző kulináris metaforákban beszélve fejezte ki együttese sikerre való éhségét a következő találkozókat illetően. Már csak három győzelem szükséges a bajnoki cím bezsebeléséhez.
„Vezetjük a táblázatot és miután meglátogattuk a többi csapat bankettjét, még éhesebbek lettünk.” És ha Allegri kijelenti, hogy bizonyos esemény fog történni az elkövetkezendő találkozókon – ezzel is az ördögöt a falra festve a Juventus számára. Conte bölcsen azt válaszolja majd, hogy „valaminek valóban történnie kell, talán épp pozitív lesz a számunkra. Nagy esélyünk van, és csak győzelmekkel írhatjuk be magunkat a történelembe. Készen állunk…”
Csapata bebizonyította, hogy képes győzni a Cesena ellen, és nem csak a dominancia, hanem a megfelelő pillanat kivárása miatt is. Ez a pillanat Pirlo meccs elei pontrúgásával kezdődött, és Borriello briliáns góljával ért véget: „A kihagyott büntető nem volt kihatással a mérkőzésre, mert a találkozó még csak akkor kezdődött el. Természetesen, ha kihasználtuk volna azt a helyzetet, a Cesena jobban kinyílt volna, ahogyan tették azt akkor, mikor előnyhöz jutottunk. Örülök Borriellonak. Mikor Torinóba érkezett nem volt formában és keményen kellett dolgoznia. Most már rendben van, beszéltem erről vele és most már egy szinten van a csapattársakkal, a mai mérkőzésen meghatározó volt. Mindent beleadtunk. Mikor az ellenfél bezárkózik, akkor sokkal nehezebb dolgunk van. Ma megmutattuk az érettségünket; végig a győzelemért harcoltunk, egy olyan csapat ellen, mely a lefújásig harcolt.”
juventushungary.hu