Recent comments

Friss Hírek

Vidal: A szívemet adom a csapatért



Gólt szerzett a Fiorentina elleni gólfesztivál alkalmával, valamint a Napoli ellen is betalált. Tegnap este a Roma ellen Arturo Vidal megszerezte első dupláját a Juventus mezében, megtestesítve ezzel az egész klub vágyát.
“Talán ez volt az eddigi legjobb mérkőzésem a Juventusban. Örülök a győzelmünknek, a saját teljesítményemnek is, de legfőképpen a csapat miatt.”
2 gól 10 percen belül. Ez egy nagyszerű teljesítmény, amivel a chilei középpályás egyértelműen bebetonozta helyét a szurkolók szívében. Hovatovább, a ‘szív’ szócska tökéletesen illik Arturóhoz, és nemcsak a gólöröme miatt.
“Amikor játszok, mindig megpróbálom kitenni a szívemet is a pályára. Ha az ellenfelünknél van a labda, nekem vissza kell azt szereznem!”
“Ez egy nehéz meccs volt, de itt, Olaszországban minden mérkőzés veszélyes. A hátralévő 5 meccsünkön is hasonlóképpen kell játszanunk, mint ahogy ma tettük.”
“A bajnoki cím? Nem szereztük még meg, 5 meccs maradt, és ugyanígy kell folytatnunk. Egy fontos jelet adtunk a bajnokságban, nemcsak ezzel a győzelemmel, hanem számos nagyszerű teljesíménnyel az egész szezonon át.”
juventushungary.hu