Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: A harmadik gól után végünk volt







A Roma a Juventus vendégeként korán kétgólos hátrányba került, majd Stekelenburg kiállítását követően már semmi esélye nem maradt a tisztes helytállásra sem.

"8 perc után kétgólos hátrányban voltunk. A Juventus hihetetlen szezont produkál ebben az évben, így a meccs akkor lényegében véget is ért. A kiállítás és a harmadik gól után pedig már semmi nyitott kérdés nem maradt, végünk volt."- nyilatkozta Enrique a meccs után.

"Ma este hatalmas különbség volt a két csapat között, gratulálunk a győzelemért a listavezetőnek."

Totti és Lamela meglepetésre a cserepadon kezdték a Juventus elleni mérkőzést és a Roma ikonja nem is lépett végül pályára.

"Én ezt nem láttam problémának. Ne feledjük, hogy Totti játszott a kupában elszenvedett 3:0-ás meccsen is. Könnyű a meccs után beszélni a döntésekről. A Juventus tudásban és fizikálisan is felülmúlt bennünket, ezért úgy véltem, jobb Tottit pihentetni a következő meccsre. Nekünk már a Fiorentina elleni szerdai, majd az azt követő Napoli elleni meccsekre kell koncentrálnunk. Természetesen minden egyes vereség után emésztjük magunkat, de most előre kell tekintenünk."

"Ez egy olyan meccs volt, ahol tudtam, hogy sokkal nagyobb hangsúly lesz az állóképességen és az erőnléten, ezért választottam ezt a kezdő tizenegyet. Aztán az első 8 perc után már totál nem számított, hogy ki van a pályán. Játszottam pár meccset a pályafutásom során és tudom, hogy mennyire fontos az intenzitás, a tempó és ezen az estén nem sikerült felpörögnünk a Juventus pedig sokkal intenzívebb volt. Nem hiszem, hogy 4 góllal rosszabbak lennénk a Juvénál, de most úgy nézett ki."

"Természetesen folytatom ugyanúgy a munkát és tudjuk, hogy voltak rossz eredményeink, de értünk el sikereket is és még mindig elérhető távolságban a harmadik hely. Az ilyen vereségek mindig fájóak, de az olasz bajnokságban minden meccs kiszámíthatatlan. Három hazai meccsünk van még, valamint utazunk Cesenába és Veronába. Idegenben mindenképpen javulnunk kell." 



asroma.hu