Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Nem hibázhatunk







Massimiliano Allegri szerint az idei, roppant kiélezett bajnoki versenyfutás döntő ponthoz érkezett, és két hét múlva már tudni fogjuk, melyik csapat szerzi meg a Scudettot.



A fiatal tréner óvatosságra intett csapata vasárnap délutáni, Bologna elleni találkozját illetően.
"A Bologna 12., de még szükségük van néhány pontra a biztos bentmaradáshoz, ezért különösen motiváltak lesznek. Idegenben remek mérleggel rendelkeznek, mi pedig elveszítettük a utolsó hazai meccsünket. Nem hibázhatunk, ott kell lennünk, ha a Juventus botlik."
A Juve botlására most kínálkozik papíron a legjobb alkalom, hiszen a Juve a fővárosi AS Romát fogadja, utána pedig már csak papíron kötelező meccsei lesznek. A Milannál a hírek szerint ismét bevetésre kerülhet Cassano, bár egyelőre csak csereként, Ambrosini, Pato, Boateng és Thiago Silva viszont továbbra sem bevethetők.
A korábbi Cagliari edző által említett következő két hétben a Juve és a Milan egyaránt 4-4 meccset fog játszani, az 5.-re pedig éppen hét hét múlva, a hétvégén kerül majd sor. A két csapat hátralévő programja, zárójelben a pályaválasztói jog és az ellenfél aktuális helyezése:
Juventus: Roma (O, 5.), Cesena (I, 20.), Novara (I, 19.), Lecce (O, 18.), Cagliari (I, 14.), Atalanta (O, 11.)
Milan: Bologna (O, 12.), Genoa (O, 17.), Siena (I, 13.), Atalanta (O, 11.), Inter (I, 7.), Novara (O, 19.)

azzuri.blog.hu