Recent comments

Friss Hírek

Milan: Patot a Corinthians figyeli





A brazil Corinthians igazgatója Duilio Alves elismerte a sajtónak, hogy miután az Inter túl sokat kér Diego Forlanért a Milan csatára Alexandre Pato a legújabb kiszemeltjük.
A sao pauloi klub először Diego Forlant szerette volna megszerezni, azonban a hírek szerint sokallták az Inter által kért árat. Így most a Milan csatárára koncentrálnak.
Pato visszatérő sérülése miatt mindössze 18 mérkőzésen lépett pályára a szezonban és a Corinthians kész lenne mindent megtenni, hogy elősegítse a csatár felépülését.
„Tetszik a gondolat, hogy Pato hozzánk igazol, de még nem beszéltem vele.” mondta Alves a Lancenetnek „A sajtóban követem a vele kapcsolatos történéseket, ő egy nagyszerű játékos, és szívesen látnánk a csapatunkban. A Corinthiansnál mindig nyitva áll az ajtó számára.”
„Egy világklasszis csatárt akarunk igazolni. De nem feltétlenül kell vennünk egy játékost, érkezhet kölcsönbe is. Először Forlanra gondoltunk, és most más európai klubokban is körülnézünk. Átkutattuk egész Brazíliát, de nem találtunk senkit, aki megfelelne nekünk. A Corinthiansba nem egyszerű bekerülni.”
Egy hete a Paris Saint-Germain edzője Carlo Ancelotti elismerte a sajtónak, hogy a francia klub továbbra is érdeklődik Pato iránt, aki 2007-ben 22 millió euróért csatlakozott a Milanhoz az Internacionaltól.
olaszfoci.hu