Recent comments

Friss Hírek

Genoa: Zárt kapuk mögött játsszák az utolsó két hazai meccsüket







Az olasz szövetség döntése értelmében a szezonból hátralévő utolsó két hazai bajnokiját zárt kapuk mögött kénytelen megrendezni a Genoa labdarúgócsapata.


A genovaiakat azt követően sújtották büntetéssel, hogy vasárnap nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt a Siena elleni bajnokijuk a 34. fordulóban.

Miután a Siena négygólos előnybe került Genovában, a drukkerek füstbombákat dobtak a pályára a második félidő elején, illetve nekirontottak a játékteret a nézőtértől elválasztó kerítésnek. Marco Rossi, a genovaiak csapatkapitánya igyekezett nyugtatni a feldühödött drukkereket, de csak 45 perc elteltével folytatódhatott a mérkőzés. A hazaiak végül egy öngól révén tudtak szépíteni, így 4–1-re kaptak ki.

A Genoa 12 mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban, mindössze egy ponttal található a vonal felett és előzi meg a még kieső helyen tanyázó Leccét. A klubnál edzőcserét is magával hozott a tegnapi mérkőzés: Alberto Malesanit másodszor menesztették a szezonban a csapat éléről, helyét Gigi De Canio veszi át. A piros-kékek a Bolognát és az Udinesét fogadják még otthon a bajnokságban.



NSO.hu