Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Ez tiszteletlenség Conte felé



A szombati hírekhez kapcsolódva, amelyek állítása szerint a Juventus edzője, Antonio Conte is érintett a legújabb futballbotrányban, a Juventus megvédte edzőjét. Egészen pontosan a Bianconeri sportigazgatója, Giuseppe Marotta adott a Sky-nak interjút a Roma elleni meccs után.
“Hogy Conte aggódik-e? Nyilvánvalóan mélyen érinti a dolog, mivel ő egy nagyszerű személy egy jó morális iránytűvel, amit az elmúlt néhány hónap közös munkája alatt volt lehetőségem megismerni. Ilyen módon benne lenni a hírekben, különösen a lapok által megvádolva, a címlapon, hatalmas betűkkel hirdetve, nagyon messze áll az ő futballfilozófiájától, és attól a világtól, amelyben már jó pár éve él. Úgy vélem, hogy az a vád, hogy részt vett a legutóbbi fogadási csalásban, abszolút nem helyénvaló. Ezt a botrányt ki kell vizsgálni, fel kell deríteni, és ki kell irtani a futballból, Conte nevét pedig csak felhasználták.”
A Bianconeri sportigazgatójának meg van a véleménye a média néhány eleméről, amelyek szerepet játszottak a hírek, pletykák felnagyításában.
“Egyetértek a jogi védelem intézményében, de úgy vélem, hogy még túl korai eltiltásokról beszélni, mivel még semmi biztosat nem tudunk. Továbbá, rengeteg név előkerült az elmúlt hónapok alatt, és érdekes módon csak Conte neve került negatív megvilágításba. Éppen ezért, 1,5 év eltiltás kiosztása abszolút elhamarkodott. Mindekfelett, ez egyszerűen tiszteletlenség Conte felé!”
juventushungary.hu