Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: A saját játékunkat fogjuk játszani







A Roma igen lehangoló statisztikával rendelkezik az idegenbeli mérkőzéseit illetően és vasárnap ahhoz a Juventushoz látogat, amelyik eddig nem talált legyőzőre a bajnokságban.

"A táblázaton elfoglalt helyek alapján nyilvánvaló a két csapat közti különbség. Viszont ez olyan meccs lesz, ahol mindkét csapat tudja mit akar játszani, ezért nyitott meccsre számítok."- mondta a spanyol szakember.

"Meglepő, hogy a Juventus még veretlen, hiszen a nagycsapatok gyakran elkövetik azt a hibát, hogy a kicsik ellen kevésbé koncentrálnak, viszont ez velük még nem fordult elő. Antonio Conte hihetetlen munkát végzett. Mi a saját játékunkat fogjuk játszani, ahogy mindig. Megpróbáljuk sokat birtokolni a labdát és gólokat szerezni. Izgalmas lesz a veretlen Juventus ellen játszani."

"100%-ig motiváltak vagyunk és a Juve ellen nem hibázhatunk. Ne feledjük, hogy a kupában simán kikaptunk úgy 3:0-ra, hogy szerintem még rosszul sem játszottunk. A stadionban uralkodó hangulattól nem tartok, hiszen a jelenlegi futballban már nincs jelen a félelem sőt, az atmoszféra külön motiváció lesz."

"A bajnokság felénél azt mondtam, hogy csak a Milan erősebb a Románál, azonban ma már a Juventus is jobb, mint bármelyik másik csapat. Mi sajnos kiegyensúlyozatlanok vagyunk, ennek köszönhetően van távol tőlünk a tabella eleje, de azon vagyunk, hogy mi is oda kerüljünk egyszer."

Miután Del Piero szerződése a nyáron lejár és a klub nem hosszabbít vele, elképzelhető, hogy most találkozik utoljára a két klub ikonja az olasz bajnokság élvonalában.

"Ők mindketten igazi bajnokok és ezt mai napig bizonyítják. Mindkettőre büszke vagyok és tisztelem őket még úgy is, hogy én inkább a csapatban bízom."

Juan, Marco Cassetti, Bogdan Lobont és Nicolas Burdisso sérült, míg Stekelenburg és Borini játéka kérdéses, ezért elképzelhető, hogy De Rossi újra a védelemben kap majd szerepet.

"A szezon vége felé nagyon sok meccset kell igen rövid időn belül lejátszanunk és ehhez teljes keretre van szükségünk. De Rossi védőként egy olyan opció, amit bármikor igénybe vehetek. Persze ő akkor is középpályás marad, hiszen az a természetes posztja." 



asroma.hu