Recent comments

Friss Hírek

Pjanic: Reméljük, hogy sikerül elvennünk a Juve veretlenségét





Miután a torinói csapat ebben a szezonban még nem kapott ki, Miralem Pjanic szeretné, ha a Roma lenne az első csapat, amelyik legyőzi a Juventust.

"Szeretnénk, ha a Roma lenne az első csapat, amelyik megveri a Juventust ebben a szezonban."- nyilatkozta Pjanic a Sky Sport Italia-nak.

"Gyerekként Zinedine Zidane miatt néztem és szerettem a Juventust. Nagyon jól sikerült eddig az idényük és nagyon nehéz lesz egy ilyen egységes csapat ellen játszani."

"Számunkra még mindig elérhető a harmadik hely, hiszen még 6 meccs hátravan. A Juventus elleni meccs olyan lesz, mint a Bajnokok Ligája döntő. Ők a bajnoki címért, mi a harmadik helyért küzdünk. Szeretnénk jó meccset játszani és reméljük, hogy sikerül elvennünk a Juventus veretlenségét."

"Luis Enriquétől többet tanultam, mint bármelyik edzőmtől a pályafutásom során. Jól érzem magam itt és azon vagyok, hogy a maximumot hozzam ki magamból."

A média az utóbbi időben sokat foglalkozott azzal, hogy valószínűleg ezen a meccsen fut majd ki a pályára utoljára együtt Francesco Totti és Alessandro Del Piero olasz bajnokin.

"Mindketten igazi bajnokok, együtt nyertek VB-t. Ez egy kivételes csata két olyan játékos között, akik mindig képesek meccset eldönteni. Sajnálhatják majd az emberek, ha többet nem lépnek együtt pályára. Hiányozni fognak." 



asroma.hu