Recent comments

Friss Hírek

Bolotnicoff: Diego az Interben akar maradni


Diego Forlán, az Inter kétszeres aranycipős csatára nem foglalkozik azokkal a pletykákkal, melyek szerint a nyáron egy év után máris véget érhet a milánói kalandja, klubja ugyanis gyenge teljesítménye miatt máris kérőt keres neki. Forlán elmondta: bizonyítani és maradni szeretne, az Inter a jövője.
Az uruguayi támadót több európai és dél-amerikai klubbal is szóba hozták a közelmúltban, ám most a játékos ügynöke cáfolta a kliense távozásáról szóló híreket.
"Sok mindent hallottam beszélni a jövőjéről és a lehetőségeiről, de elmondhatom: Diego álma az, hogy itt maradjon az Internél a szerződése lejártáig." - nyilatkozta Daniel Bolotnicoff az FC Inter News-nak.
"Maradni akar ebben a klubban és a Nerazzurri színeit viselve akar győzni."
"Az igazat megmondva nem állok kapcsolatban, és soha nem is álltam kapcsolatban egyetlen klubbal sem, amely Diegot el szeretné csábítani innen. Diego egy Inter játékos, a jelenre és a jövőre egyként gondol. Az Interben szeretne maradni."
A 2010-es VB Aranylabdása tavaly nyáron igazolt jelenlegi csapatába, ahol 2013-ig kötelezte el magát, de erőnléti problémái mellett a formába lendüléssel is gondjai voltak.
Az egykori Manchester United játékos 20 meccsen mindössze 2 gólt szerzett fekete-kék mezben.
azzuri.blog.hu