Recent comments

Friss Hírek

Del Piero: A kupadöntő lesz az utolsó meccsem a Juventusban




Alessandro Del Piero úgy érzi, még legalább két évig tudna futballozni, ugyanakkor kijelentette, hogy a Napoli elleni Coppa Italia döntő lesz az utolsó mérkőzése a Juventus színeiben. A 37 esztendős világbajnok a szezon végén elhagyja az Öreg Hölgyet.
„Mikor vonulok vissza? Nem érzem úgy, hogy bármi is korlátozna, de tudom, hogy nem fogok 60 éves koromig futballozni.”, mondta Alex a Rai Tre-nek. „Tudom, hogy karrierem a végéhez közeledik. Úgy vélem, jól fogok tudni szerepelni az elkövetkezendő 1-2 esztendőben, de évente fel fogom mérni a helyzetet.”
A Juventus a Napolival játssza majd a Coppa Italia döntőt, méghozzá május 20-án és a Capitano vélhetően akkor int majd búcsút a klubnak.
„A dolgok jelenlegi állása szerint az lesz az utolsó meccsem a Juventusban. Azonban most csak az utolsó három bajnoki mérkőzésre összpontosítok.”
Annak ellenére, hogy az idény nagy részében csere volt, a szurkolók még mindig imádják Del Pierot.
„Az a szeretet, amit a szurkolók napi szinten mutatnak felém, egyszerűen hihetetlen és ezúton is szeretnék köszönetet mondani nekik. De, ebben a csodálatos szezonban, csak a pályára gondolok.”
juventushungary.hu