Recent comments

Friss Hírek

Milan: Határozatlanok Aquilani jövőjét illetően





A Gazzetta dello Sport állítása szerint a Milan határozatlan Alberto Aquilani jövőjét illetően. A korábbi Roma és Juventus játékos a Liverpooltól szerepel kölcsönben idén a Rossoneriknél, akiknek év végén opciós vásárlási joguk lesz a válogatott középályásra - ám a helyzet bonyolultabb annál, mint elsőre látszik.
Egyelőre úgy tűnik, a Milan nem kíván élni opciós jogával - ahogy tavaly a Juventus sem kívánt -, ám a középpályás szerződésében szerepel egy érdekes kitétel. Ez alapján amennyiben Aquilani legalább 25 bajnokin pályára lép a Milan mezében, úgy jelenlegi kenyéradói kénytelenek lesznek kivásárolni őt Angliából a szerződésben rögzített 6 millió euróért.
Eddig 21 meccs szerepel Aquilani neve mellett, tehát már csak 3 meccsen léphet pályára a hátralévő 5 fordulóban, ha a Milan nem szeretné a nyarat azzal tölteni, hogy új klubot keres neki. A 21 meccsből sérülései miatt kezdőként csak 13-on pályára lépő középpályás eddig egy gólt szerzett a szezonban és egyre inkább úgy néz ki, vissza fog térni a Premier League-be.
azzuri.blog.hu