Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Van Persie neve is szerepel a listán

A bajnoki aranyért harcban álló, listavezető Juventus a BL-ben is ütőképes együttest építene a jövő szezonra, amelyhez először is egy világklasszis csatárt igazolna - írják egybehangzó olasz források. Nem akármilyen neveket hoztak szóba az elmúlt napokban a Zebrákéval: Didier Drogbáé és Robin Van Persie-é is ott van a listán.


A Juve képviselői, élükön a sportigazgató Fabio Paraticivel Drogba és Meireles miatt utaztak el Londonba, ahol megtekintették a szerdai Chelsea-Barca BL-csatát. A kirándulás kiváló alkalom volt arra, hogy Robin van Persie-ügyben is előrelépjenek - írja a Tuttosport.

Drogba szerződése a nyáron jár le, a Sanghaj Senhua évi 10 millió eurót kínál neki, de a Juventus presztízse miatt talán jobban megfelelhet Drogba igényeinek, még akkor is ha ott "csak" évi közel ötmillió lenne a jussa.





Van Persie szerződéshosszabbítási kálváriája nem akar véget érni, erre már a Barca is felfigyelt (2013-ban jár le a kontraktus), s a Juve sem szeretne lépéshátrányba kerülni ebben a versenyben. A torinóiak felvették a kapcsolatot Kees Vosszal és Alex Kroesszel, a játékos két menedzserével (Sports Entertainment Group).

A sztárparádénak még nincs vége. Arjen Robben amolyan "se vele, se nélküle" viszonyban van a Bayernnel, s Franck Ribéryvel történt állítólagos veszekedése után megnőtt az esély nyári távozására. Talán nem véletlenül nyilatkozta a Juventus érdeklődésére reagálva a Real-győzelem után, hogy "soha nem mondd, hogy soha!"

Hovatovább, Brazíliában azt állítják, hogy az olasz csapat megszerezte Leandro Damiao igenjét, aki a klasszikus befejező csatár poszton az ország egyik, hanem a legnagyobb ígéretének számít. Ez is egy reális opció tehát.

Az olasz sajtó tudni véli, hogy Dzeko, Tévez, Suárez és Cavani is azt a színvonalat képviseli, amelyet Antonio Conte elvárna.



sporthíradó.hu