Recent comments

Friss Hírek

Megizzadt a Milan a győzelemért



A Milan a hétvégén az utolsó pillanatokban tudott csak pontot menteni a Bologna ellen, Ibrahimovic hosszabbításban esett gólja ellenére így is komoly bajba kerültek a piros-feketék. Massimo Allegri csapatának az ellen a Genoa ellen kellett hétközben javítania, amelynek szurkolói a Siena elleni zakó közben félbeszakították a mérkőzést, majd inzultálták is a játékosokat.
Két zaklatott csapat feszült tehát egymásnak a San Siróban, de a találkozó első félideje közel sem volt eseménydús. A milánóiak nem sokat javítottak a Bologna ellen mutatott játékukon, így egy komoly El Sharaawy lehetőséget leszámítva gyakorilatilag helyzet nélkül hozta le az első félidőt.
A második félidőre Allegri csatasorba küldte Cassanót és Boatenget is, amivel lényegesen feljavult csapatának támadójátéka. A hazaiak már Ibrahimovic és Boateng révén is előnybe is kerülhettek volna, de sem a svéd, sem pedig a ghánai nem volt elég pontos. Az első óra felé Emanuleson lövése után még közelebb került a gólhoz a Milan, de továbbra sem akart összejönni a hőn áhított vezető gól. A 72. percben Jankovics második sárga lapja miatt emberhátrányba került a Genoa, ez pedig döntő befolyással bírt a három pontot illetően. A 86. percben egy bal oldali akció után Ibrahimovic lábáról a hosszú saroknál érkező Boateng elé került a labda, aki az ötös sarkáról a kirepülő Frey alatt a hálóba lőtt (1-0).  Megizzadt a Milan a győzelemért, amely a három pontnak köszönhetően tartja a lépést az élen álló Juventusszal szemben, míg a Genoa immáron 13 mérkőzés óta nyeretlen és komolyan fenyegeti a kiesés veszélye.


hatharom.hu