Recent comments

Friss Hírek

Moratti: Ha meglesz a harmadik hely, Stramaccioni maradhat


A Nerazzurri elnöke, Massimo Moratti érthetően jó kedvében volt az Udinese elleni 3-1-es sikert követően. Nyilatkozatában pedig azt sugallta, hogy amennyiben a fekete-kékek megszerzik a harmadik, Bajnokok ligája-selejtezőt érő helyet, az ifjú Stramaccioni maradhat a gárda vezetőedzője.
„Ez is egy lehetséges opció” – felelte a Presidente az újságíróknak, az olasz edző maradását firtató kérdésekre.„Mindig jó dolog ilyen célokat kitűzni, hiszen ez egy hatalmas motivációt adhat az embernek, hogy még jobb legyen.”
A harmadik hely még számtalan eredménytől függ, így korai lenne erről beszélni. Az Udinese elleni meccs egy jó teszt volt a játékosoknak és az edzőnek is.”
Andrea Stramaccioni eddig hat mérkőzésen ült az Inter kispadján, amelyből négy találkozót megnyertek, míg kettőt döntetlenre hoztak a milánóiak. A két remi azért is lehet különösen fájó az interisták számára, mert a Cagliari ellen emberelőnyben játszottak az utolsó fél órában, míg a San Siroban egy rém gyenge Fiorentinát voltak képtelenek legyűrni.
A hétvégén esedékes fordulóból azonban ismét az Inter kerülhet ki győztesen, miután a közvetlen riválisok egymással mérkőznek meg (Roma–Napoli, Udinese–Lazio ), míg Stramaccioni csapata a csont utolsó Cesenát fogadja. Ha a vasárnapi, valamint a jövő hét szerdai, Parma elleni meccset is behúzzák a fekete-kékek, akkor pikáns rangadó várhat ránk május 6-án a milánói városi derbin.
azzuri.blog.hu