Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Vidal nem eladó



Egy ma megjelent hír szerint a Real Madrid élénken érdeklődik a Juventus chilei középpályása, Arturo Vidal iránt. Marrotta is elismerte, hogy a spanyol csapat képviselői megkeresték a játékos ügynökét, azonban határozottan kijelentette, Vidal nem eladó.
A Real Madrid egyik leggyengébb pontjának sokan a középpályát tartják, így a blancók elsőszámú célja lehet a nyári átigazolási piacon ennek a csapatrésznek a megerősítése. Ennek okán madridiak megkeresték Fernando Felicevichet, Vidal argentin ügynökét, aki ezt követően értesítette a klubot. Marrotta igen határozott véleményt fogalmazott meg az üggyel kapcsolatban.
„Igen, valóban megkerestek minket, azonban Felicevichnek személyesen megmondtam, a Reálnak meg közvetetten üzenem: Vidal nem eladó. Ez nem ár kérdése, Arturo a jelenlegi és a jövő Juventusának egyik pillére. Téma lezárva.”
Ne legyen kétségünk afelől, hogy amennyiben a Real tényleg akarja Vidalt, képesek lesznek egy szép ajánlattal előállni, mind a játékos fizetését, mind a kivásárlási árat illetően. Reméljük Marrotta tartja magát ahhoz, amit mondott és semmi pénzért nem engedi el a játékost a nyáron.
juventushungary.hu