Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Reális volt a döntetlen





A spanyol szakember szerint a Roma a Napoli elleni meccsen bebizonyította, hogy igazi csapat.

Az első félidei vezetést követően a Napoli fordított a második játékrészben, majd Fabio Simplicio hajrában szerzett találata 1 pontot ért a fővárosi csapat számára.

"Az első félidő nagyon jól sikerült, a másodikban már sokkal nehezebb dolgunk volt, miután a Napoli teljesítménye egészen feljavult."- nyilatkozta az edző.

"Ami a jövőmet illeti, egyelőre semmi konkrétummal nem szolgálhatok. Ami engem illet, egyelőre a jövő a következő, Chievo elleni meccset jelenti és a szezon végéig biztosan maradok. Ezt így ki is tárgyaltuk, tehát a szezon végén a klub és én közösen döntünk majd a jövőmet illetően."

"A mérkőzésen voltak pillanatok, amikor úgy festett, nem nagyon megy a játék, de az első félidő nagyon jól sikerült. A másodikban lélektanilag leblokkoltunk, ami a jelenlegi helyzetben érthető. Szeretnék mindenkit kiemelni, még azokat is, akik nem játszottak, hiszen most is bebizonyítottuk, hogy igazi csapat vagyunk. Sajnos ez most nem párosult győzelemmel, de az egy pont reális eredmény. Sajnos gyakran előfordul, hogy könnyelműen eladjuk a labdát és abból komoly veszély alakul ki, hiszen így nagyon sok játékos marad elől." 

asroma.hu