Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Sajtócsend




A Lazionál sajtócsendet rendeltek el a vasárnapi Udinese elleni 2-0-re elveszett bajnoki után, szerintük ugyanis a játékvezetőnek nem szabadott volna megadni a hazaiak második gólját.
A mérkőzés hajrájában Marchetti előrefutott egy szöglethez, amely után a hazaiak megszerezték a labdát, a vendégek viszont leálltak, Marchetti egyenesen elterült a gyepen, mert jól hallhatóan lefújta a mérkőzést valaki a nézőtérről. A csereként beállt Roberto Pereyra azonban nem állt meg és a Lazio üresen maradt kapujába lőtte a labdát.
Ezt követően hatalmas balhé kerekedett, a játékvezető kiállította a reklamáló Andre Diast, de utólag komolyabb büntetésre számíthat a bírót meglökő Marchetti is.
A Lazio a meccs után nyilatkozatstopot hirdetett, szerintük ugyanis a bírónak félbe kellett volna szakítani a támadást, mert egy külső tényező befolyásolta a játékot.
A Lazio a Bajnokok Ligája indulást jelentő harmadik helyről most visszacsúszott a 6. helyre, igaz a 3. helytől a 6.-ig mind a négy csapat 55 ponttal áll és még három forduló hátra van a szezonból.
olaszfoci.hu