Recent comments

Friss Hírek

De Rossi: A végsőkig kiállok Luis Enrique mellett




A Fiorentina elleni újabb vereséget követően egyre többen hangot adtak elégedetlenségüknek az eredmények és Luis Enriquét illetően, azonban De Rossi megpróbált kiállni az utóbbi időben sokat kritizált edző mellett.

Sokan vélik úgy, hogy legjobb lenne, ha a spanyol szakember távozna, azonban De Rossi szerint Enrique tehetséges edző.

"Továbbra is úgy vélem, hogy ő a világ egyik legtehetségesebb edzője. A kisugárzása hasonlít olyan emberekéhez, mint Luciano Spalletti, Marcello Lippi, vagy Fabio Capello. De sajnos nincs szerencséje, de én a végsőkig ki fogok állni mellette."- jegyezte meg a Gazzetta dello Sport-nak.

De Rossi elismeri, hogy a csapat hatalmas lehetőséget szalasztott el szerdán, de kijelentette, már hozzászokott ahhoz, hogy balszerencsés körülmények között játszon.

"Kicsit vártuk már és nem csoda, hogy a szurkolók elvesztik a türelmüket. Remek lehetőség volt közelebb kerülni a Laziohoz, hiszen az eredmények nekünk kedveztek, de most már mindegy, a Napoli elleni meccsre kell koncentrálnunk. A Romának nélkülem is határozottnak kell lennie, én nem vagyok különleges. Egy csapat vagyunk és mindannyian egyet akarunk: nyerni."

"Szenvedünk, küzdünk, néha kikapunk, de néha összeáll minden és megörvendeztetjük a szurkolóinkat. Érthető, hogy a szurkolók ennek megfelelően reagálnak, kaptunk mi már ennél sokkal borzasztóbbakat is." 



asroma.hu