Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Cavani az első számú célpont



A Goal.com információi szerint a Napoli csatára Edinson Cavani a Juventus elsőszámú kiszemeltje a nyári átigazolási időszakra.
A bajnoki listavezető szeretné megerősíteni támadószekcióját a  2012-13-as szezonra –amikor minden bizonnyal már a Bajnokok Ligájában is helyt kell állniuk- és már olyan játékosokat hoztak szóba a klubbal, mint Fernando Torres (Chelsea) és Robin van Persie (Arsenal). Azonban a 25 éves Cavani a Bianconeri elsőszámú kiszemeltje.
A Napoli elnöke Aurelio De Laurentiis a hét elején elmondta, hogy szerinte a korábbi Palermo játékos nem megy sehová nyáron, viszont Cavani nem zárta ki a távozás lehetőségét.
A Juventus igazgatója Giuseppe Marotta és edzője Antonio Conte is egyetértenek abban, hogy a Partenopei csatára lenne a legalkalmasabb a keret megerősítésére.
Az uruguayi válogatott játékost 2016-ig köti szerződése a nápolyi klubhoz, és nagyjából 30 millió euróra tehető az értékét, de a Bianconerinél bíznak benne, hogy csökkenthetik ezt az összeget, ha belevonják az üzletbe Sebastian Giovinco vagy Alessandro Matri játékjogát.
A Juventus még nem tett hivatalos ajánlatot, azonban várhatóan néhány héten belül felkeresik a Napoli képviselőit, hogy megvitassák az esetleges transzfer részleteit.
olaszfoci.hu