Recent comments

Friss Hírek

Inter: Moratti Milánóba csábítaná Prandellit



Az elmúlt évek csillogása után az Interre mostanság alaposan rájár a rúd, és az idén már a harmadik trénerét fogyasztó csapatnál lassan kijelenthető: nem a szakvezetők (voltak) a problémák legfőbb forrásai. Persze tudjuk, hogy jó tréner nélkül nincs jó együttes, így a Nerazzurri elnökének, Massimo Morattinak első lépésben meg kell találnia a legmegfelelőbb szakembert, és majd csak utána jöhet a jövő csapatának építése.
A jelek szerint a presidente nem is tétlenkedik, ugyanis a Sky Sport Italia-nak adott nyilatkozatában az sugallta, hogy a legfőbb jelöltje az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli lenne, akit egy 3 éves szerződéssel, valamint évi 4 millió €-s fizetéssel csábítana Milánóba.
A tervek szerint jelenleg az első csapatot edző Andrea Stramaccioni nyáron visszatérne a Primaverához, míg az ifjú tréner helyét Prandelli venné át.
Amennyiben azonban a Fiorentina egykori edzője továbbra is a válogatottnál maradna, úgy Morattinak a „B” tervei között szerepel az Athletico Bilbaóval idén az EL-ben szárnyaló Marcelo Bielsa, a franciák szövetségi kapitánya, Laurent Blanc, valamint a Zenti Szentpétervár mestere, Luciano Spalletti is.
azzuri.blog.hu