Recent comments

Friss Hírek

Di Natale: Kvalifikálni fogjuk magunkat a Bajnokok Ligájába





Az Udinese csapatkapitánya, Antonio Di Natale még mindig hisz abban, hogy csapata képes odaérni a 3. helyre, hogy ezzel elindulhasson a Bajnokok Ligája selejtezőiben augusztusban. Az Udinese jelenleg a 4. helyet foglalja el, 3 ponttal lemaradva a 3. helyezett Laziotól.



Toto Di Natale azonban bízik csapatában és hiszi, hogy elérik hőn áhított céljukat.
"Kvalifikálni fogjuk magunkat a Bajnokok Ligájába." - mondta a 34 éves klasszis. "Még jó néhány mérkőzés maradt a szezonból, meg tudjuk csinálni."
"Az Inter és a Lazio elleni összecsapások olyanok lesznek, mint két döntő. Ismét jól mennek a dolgok, a 3. helyezett csapat nem tudott ellépni tőlünk amikor nekünk gyengébb időszakunk volt, így most esélyünk lehet visszaelőzni őket."
A sokak által a válogatottba követelt tavalyi gólkirály jóslata meglehetősen merész, hiszen csapatára egyáltalán nem vár könnyű sorsolás. Holnap délután az Inter, hét végén pedig a Lazio utazik Udinébe, ezt követően a Cesena (I) és a Genoa (O) következik, végül Szicíliában, a Catania ellen zárják a bajnokságot. Igaz, a közvetlen riválisoknak sincs könnyű sorsolásuk, kivételt ez alól talán a Napoli gárdája jelent.
azzuri.blog.hu