Recent comments

Friss Hírek

Izgalmasnak ígérkezik az Inter udinei vendégjátéka



Az Udinese ott van ugyan a negyedik helyen, csak három pont a hátránya a dobogós Lazio mögött, és minimum az Európa Ligára így nagy esélye van, de mégsem érezzük, hogy Di Nataléékban van elég erő ahhoz, hogy a hajrát végig bírják és megtartsák ezt az előkelő pozíciót. A Roma ellen szerdán nem is jött nekik össze a pontszerzés, ahogy korábban Sienában, Palermóban vagy épp Novarában sem tudtak egy igazán erős csapathoz illő magabiztosságot sugározni.
Most egy újabb rangadón kellene bizonyítaniuk, és kérdéses, hogy hogy bírják a sűrű programot. Mondjuk, amíg Di Natale bírja...
...addig az Inter sem készülhet arra, hogy kilábal végre a bajból. A fiatal Andrea Stramaccioni bemutatkozása a kispadon nem volt hibátlan, főleg az együttes védelmét nem tudta még rendbe szedni, de azért csak megnyertek valahogy három meccsből kettőt (5-4 a Genoa, 2-2 a Cagliari és 2-1 a Siena ellen), és hiába voltak minden meccsen hátrányban, az, hogy mindig fel tudtak állni, azt mutatja, hogy sokkal karakteresebb lett a csapat játéka, mint Claudio Ranieri irányítása alatt valaha. Ettől persze még mindig csak hetedikek, még mindig a becsületükért küzdenek, és egyáltalán nem biztos, hogy odaérnek bármelyik nemzetközi kupás helyre, de legalább mi izgalmas meccseket láthatunk tőlük.

TV: Digi Sport 20.45ó
hatharom.hu