Recent comments

Friss Hírek

Roma: Lamela három meccses eltiltást kapott



Az Olasz Labdarúgó Szövetség három mérkőzéses eltiltással büntette a Roma fiatal játékosát Erik Lamelát, aki a hétvégi Juventus elleni meccsen leköpte Stephan Lichtsteinert.
A dél-amerikai csatár leköpte a svájci válogatott játékost a vasárnapi meccsen, miután úgy érezte, hogy a védő gúnyolódik rajta.
Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága hétfőn az eset videón való visszanézését követően három mérkőzéses eltiltással sújtotta Lamelát.
Így a nyáron a River Plate-től igazolt játékos nem lehet ott a Fiorentina, a Napoli és a Chievo Verona elleni bajnokikon.
Ráadásul a klubjától is számíthat büntetésre.
Emellett további két Roma játékos is szerepel a kilenc játékos nevét tartalmazó listán, akik nem léphetnek pályára a hétközi fordulóban.
A fővárosiak kapusát Maarten Stekelenburgot kiállították a Roma elleni 4-0-ra elvesztett bajnokin, és Bojan Krkic is kihagyja a szerdai Viola elleni meccset.
A további hét játékos akik eltiltás miatt nem játszhatnak a következő fordulóban: Bonera (Milan), Pasqual (Fiorentina), Bertolo (Palermo), Mesto (Genoa), Rossi (Genoa), Quagliarella (Juventus) and Von Bergen (Cesena).

olaszfoci.hu