Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Elia szerződést bonthat



Eljero Elia nyáron érkezett a Juventushoz, azonban Conte csapatában nem hogy kezdő helyet nem sikerült kiharcolnia magának, igen gyakran a kispadra sem ülhet le. A calciomercato.com munkatársai szerint a kevés játéklehetőség miatt Eliának joga lesz nyáron felbontani az amúgy 2015-ig szóló szerződését.
A holland játékos 9 millió euró (plusz bónuszok) ellenében költözött Torinóba, azonban most már kijelenthető, hogy nem ez volt élete döntése, ugyanis Conte nem igazán számol vele. Az okok? Nyilván sokat fel lehetne hozni, hogy miért nem játszik, Conte kijelentései szerint nem fekszik neki a Serie A.
A calciomercato.com szerint ezért Elia saját akaratából is elhagyhatja a csapatot, ha akarja, ugyanis az 1981-es 91. számú törvény szerint, amennyiben egy játékos a csapat hivatalos mérkőzéseinek kevesebb, mint 10%-án lép pályára, a klub akaratán kívül is felbonthatja a szerződését.
A Juventus 38 bajnoki és 5 kupamérkőzése összesen 43 meccset jelent a szezonban, ennek a 10%-a 4,3. A holland játékos eddig négyszer lépett pályára a bianconeri mezben, így ha a következő 5 mérkőzésen nem kapna lehetőséget, ő maga dönthet a jövőjéről.
juventushungary.hu