Recent comments

Friss Hírek

Gálázott a Juve Novarában



Számos magabiztosan megnyert rangadó után a Cesena ellen csak 1-0-ra diadalmaskodó listavezetőnek az újonc Novara vendégeként kellett folytatnia menetelését, ami a lefújás után egyértelmű volt, hogy nem okozott gondot a torinói gárdának.
Antonio Conte alakulata már a 16. percben megszerezte a vezetést, amikor is Pirlo bal oldali szabadrúgása után Mirko Vucsinics perdített a hazaiak kapujába (0-1). A montenegrói támadó kiváló formában futballozott az elmúlt hetekben, de úgy tűnik a lendülete kitarthat a szezon végéig is. Még az első félidő vége előtt Giaccherini beadása után a Cesena ellen első gólját megszerző Borriello bevetődve fejelt közvetlen közelről a kapuba (0-2), így a szünetben aligha kellett Contének felemelnie a hangját játékosaival.
A fordulás után öt perc sem kellett a zebramezeseknek az újabb találat megszerzéséhez: Vucsinics ziccerénél ugyan Fontana kapus még bravúrral védeni tudott, de a kipattanót kapásból visszaküldő Vidal ellen már ő is tehetetlennek bizonyult (0-3).A Juventus már többször bizonyította a szezon során, hogy nem áll vissza védekezni a magabiztos előny birtokában sem, így a 64. percben Giaccherini beadásszerű lövése után Vucsinics második góljával már 4-0-ra vezetett a Juve. A hátralévő már nem sok mindent történt, a torinóiak őrzik hárompontos előnyüket a címvédő Milannal szemben.