Recent comments

Friss Hírek

Carobbio: Conte tudta, hogy a meccs bunda, de nem tett semmit







Érdekes új fejleménnyel bővült a legújabb olasz bundabotrány. Ezúttal a Juventus szakvezetője, a tavaly még a Sienát irányító Antonio Conte neve került be a gyanúsítottak közé, miután egy korábban a csapatában futballozó játékos kijelentette: tudott arról, hogy csapatának egyik meccse bunda.

A gyanúsítgatás egy jelenlegi Spezia játékostól, Filippo Carobbio-tól származik, aki tavaly Conte kezei alatt még a Sienát erősítette, és részt vállalt a csapat első osztályba való visszajutásában. A mai lapok szerint azonban a játékos úgy véli, Conte tudott arról, hogy a 2011. május 1-én megrendezett Novara-Siena meccs bunda volt.
"Conte tudott az ügyről, tudta, hogy a meccs bunda, de nem tett semmit." - idézi több lap is Carobbio szavait.
A hírt érdemes a helyén kezelni, hiszen egyelőre sem az állítás ellen, sem mellette nincsenek bizonyítékok. Érdekes tény viszont, hogy eddig egyetlen edzőt sem hoztak összefüggésbe a fogadási botránnyal, játékost ellenben annál többet: sajtóértesülések szerint legalább 10 élvonalbeli klubban játszik olyan játékos, aki részese volt a csalásnak.
Amennyiben bebizonyosodna Carobbio állításának helyessége, Conte komoly bajba kerülne és jövőre biztosan nem lenne a Juventus edzője, ugyanis 12 hónapos eltiltást, vagy akár 3 évre szóló felfüggesztést is kaphatna.

azzuri.blog.hu